Antonia Kerrigan Agencia Literaria

autores - Con más de 30 años de experiencia, representamos a 150 autores de diferentes estilos literarios

Com explicar aquest país als estrangers

Tree, Matthew

Com explicar aquest país als estrangers
0
0
0

Año: 2011
Editorial: Columna
Idioma: Español, Catalán
Sinopsis: « Selecció d'articles del Matthew Tree on explica la situació especial de Catalunya dins del context europeu perquè la gent pugui entendre el fet diferencial.»

“Els estrangers que vivim aquí sabem molt bé que és més difícil explicar Catalunya (i no parlem dels Països Catalans) als nostres compatriotes que fer que un camell passi per l’ull d’una agulla”. Matthew Tree

Durant més d’una dècada Matthew Tree ha publicat articles sobre Catalunya. Des d’un primer text sobre la literatura catalana al diari londinenc The Times fins a nombroses denúncies d’exemples específics d’ocultació internacional de Catalunya (la majoria publicades a la revista Catalonia Today), passant per una conferència impactant donada a la London School of Economics, Tree ha intentat explicar aquest racó complex d’Europa als de fora.

En aquesta selecció curosa de textos farcits d’anècdotes, vivències i fets actuals i històrics, s’hi entreveu una indignació creixent davant la ignorància que regna a l’estranger pel que fa a un país que l’autor considera objectivament fascinant. Uns articles de vegades hilarants, de vegades xocants i sempre captivadors que repassen la situació cada cop més anòmala de Catalunya en tots els àmbits, sobretot durant els últims anys.


Comentarios
Hay 0 comentarios disponibles.

otras obras del autor -

La vida desprès de Déu La vida desprès de Déu
Ara Llibres, 2007
Negre de merde Negre de merde
Columna, 2010
Memories! Memories!
Columna, 2004
SNUG SNUG
AKDigital, 2013
Diseño Web
Dommia Soluciones Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfolio visible en: www.dommia.es